Skip to content

Op verkenning uit in de Elzas

disponibilité

Op verkenning uit in de Elzas

Neem de auto richting Belfort om zijn rijke erfgoed te bezichtigen: de beroemde leeuw, de citadel, de historische wijk met Vauban versterkingen…
Ga nu wat meer naar het noorden, richting Route des Crêtes, die zich over 73 km uitstrekt van Cernay tot Sainte-Marie-aux-Mines. Deze route met betoverende landschappen kunt u wandelend, fietsend of met de auto doen, geheel naar keus en op eigen ritme. Op de weg richting de Grand Ballon, hoogste punt van de Vogezen, kunt u even stoppen bij het Frans-Duitse oorlogsmonument van Hartmannswillerkopf. Deze locatie, door de Poilus "de mensenetende berg" genoemd, is tijdens de Grote Oorlog getuige geweest van vreselijke gevechten.
Vervolg uw weg naar Kasteel van Haut Koenigsbourg, een bezienswaardig monument die over de Elzas vlakte heerst. Niet ver hier vandaan wordt u in Kintzheim verwelkomd door de dierenparken Montagne des Singes en Volerie des Aigles. Waan u even ergens anders tijdens een wandeling vol verrassingen tussen de meer dan 200 berberapen die hier vrij rondlopen, en bewonder hoog in de lucht de grootste roofvogels ter wereld.
En mocht u wat tijd over hebben, dan kunt u Colmar, in het hart van de Elzas, zeker niet overslaan. Vakwerkhuizen, grachten, het stadscentrum vol bloemen... een stad met een onbetwistbare charme, waar u het Elzasser levensgenot zal ontdekken.

Deze accommodatie reserveren

Tarief/nacht

06/05 tot 15/05/20 15/05 tot 10/07/20 10/07 tot 21/08/20 21/08 tot 03/09/20 03/09 tot 09/09/20

Alle foto's bekijken

Volg ons op social media

Site mapWettelijke bepalingenCookies
Copyright © Camping du Val de Bonnal • All rights reserved