Skip to content

Lente aanbieding

disponibilité

Lente aanbieding

Nooit gedacht aan kamperen in de lente? We geven je 3 goede redenen die je van gedachten zullen doen veranderen...

1. De natuur op haar best

De lente is de ideale tijd om na de winter vitamine D bij te vullen. De temperaturen zijn zacht, buitenactiviteiten zijn aangenaam en u kunt de frisse plattelandslucht inademen terwijl u geniet van langere dagen. U zult ook genieten van een groene en bloemrijke camping, voor het plezier van de ogen. En aangezien groen nooit groener is dan in de lente, is het tijd om je camera tevoorschijn te halen voor de beste resultaten!

2. Vrede en ruimte

Op vakantie gaan in het voorjaar betekent ook ontsnappen aan de drukte van de zomerperiode! U kunt profiteren van de rust en ruimte die het laagseizoen biedt. De sfeer zal zeker meer ontspannen zijn en het team van de camping zorgt voor zijn gasten. Minder mensen, maar ook minder muggen, wespen en andere insecten die kamperen midden in de zomer tot een onaangename ervaring kunnen maken!

3. Goedkopere tarieven

In het laagseizoen profiteert u van lagere tarieven dan in de hoogzomer, in het belang van uw portemonnee. Misschien profiteert u hiervan om uw verblijf te verlengen, of om u activiteiten aan te bieden die u zich in het hoogseizoen niet kon veroorloven? Bovendien zijn in Val de Bonnal de reserveringskosten gratis voor elk verblijf tussen 5 mei en 30 juni 2023. Het is tijd om jezelf te verwennen!

Galerie photos

Volg ons op social media

Site mapWettelijke bepalingenCookies
Copyright © Camping du Val de Bonnal • All rights reserved