Skip to content

5 sterren herindeling

disponibilité

5 sterren herindeling
27.01.2023

Van 1980 tot vandaag

De camping Val de Bonnal werd meer dan 40 jaar geleden opgericht aan de oevers van de Ognon en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een van de belangrijkste spelers in het toerisme van de Franche-Comté. Vandaag de dag ontvangt het meer dan 10 verschillende Europese nationaliteiten, heeft het in het hoogseizoen bijna 40 mensen in dienst en werkt het voornamelijk met lokale spelers.

Herindeling

Voor de derde keer op rij werd de camping op 26 september 2022 geherclassificeerd als 5-sterrencamping. Om deze onderscheiding te verkrijgen, wordt een geaccrediteerde controle-instantie om de 5 jaar door Atout France (de nationale touroperator) gemandateerd om de toeristische etablissementen te controleren volgens een nauwgezet classificatierooster. De classificatiecriteria voor openluchthotels stellen eisen aan het comfortniveau en de kwaliteit van de dienstverlening. Meer dan 200 punten worden gecontroleerd en verdeeld over drie gebieden: uitrusting en faciliteiten, klantenservice, toegankelijkheid en duurzame ontwikkeling. Met meer dan 97% van de behaalde punten is Val de Bonnal momenteel de enige 5-sterren camping in het departement Doubs, en een van de weinige in de Franche-Comté.

Kwaliteit boven alles

De camping heeft zich de afgelopen decennia steeds verder ontwikkeld, met als doel zijn kampeerders een vakantie van topkwaliteit te bieden, in harmonie met de natuur. Elk jaar wordt er geïnvesteerd in nieuwe diensten en apparatuur. Nieuwe huuraccommodaties, pas gerenoveerde sanitaire voorzieningen en de ontwikkeling van glasvezel zijn slechts enkele voorbeelden die tot doel hebben de vakantiebeleving te verbeteren. Er zijn ook talrijke projecten in uitvoering, zoals de herinrichting van het woongedeelte van de camping en de oprichting van een nieuwe kruidenierswinkel.

Le Val de Bonnal is er dan ook trots op de vernieuwing van zijn 5e ster aan te kondigen, waarmee het zijn positie onder de beste openlucht etablissementen in Frankrijk behoudt!

 

Volg ons op social media

Site mapWettelijke bepalingen🍪-beheer
Copyright © Camping du Val de Bonnal • All rights reserved