Skip to content

10 must-have camping accessoires

disponibilité

10 must-have camping accessoires
26.03.2021

Kamperen is het plezier vinden in eenvoudige dingen en op avontuur gaan zonder per se ver van huis te gaan. Maar het kan snel in een nachtmerrie veranderen als je je kampeerspullen niet goed hebt voorbereid. U neemt dus natuurlijk uw kampeertent mee, een comfortabele matras, het nodige om te koken en te wassen... Maar om uw escapade zo aangenaam mogelijk te maken, zijn hier enkele essentiële accessoires om in uw bagage mee te nemen:

1) Licht!

Als u een regelmatige kampeerder bent, weet u dat licht in al zijn vormen een onmisbaar onderdeel is van kamperen. U kunt kiezen voor een klassieke zaklamp, een hoofdlamp om uw gang te gaan terwijl u uw handen vrij hebt, of zelfs een lamp op zonne-energie om op te hangen om 's nachts in de tent te lezen!

2) De opvouwbare fles

Voor wie van lange wandelingen en trektochten houdt, zijn opvouwbare flessen bijzonder praktisch. Opvouwbaar en bestendig, zijn ze ontworpen om de ruimte te optimaliseren en het volume van uw rugzak aan te passen aan uw behoeften. Sommige topmodellen hebben zelfs een waterfilter. Zo kunt u uw fles direct in de natuur vullen en drinkwater krijgen.

3) Het Zwitserse zakmes

Terwijl sommigen luieren aan het zwembad, gaan de meer avontuurlijken op expeditie in de wildernis. Een Zwitsers zakmes is een praktische aanwinst om overal bij u te hebben. Of het nu is om drankjes te serveren of dingen te repareren, het zal van pas komen!

4) De zonnelader

Tegenwoordig is het moeilijk om technologische hulpmiddelen zoals smartphones, tablets of camera's los te laten. Hoewel al onze campings zijn aangesloten op elektriciteit, kunnen opladers op zonne-energie de dag redden!

5) De campinghangmat

Eenvoudig op te zetten, licht en compact, de camping hangmat is een perfecte accessoire voor natuurliefhebbers. In Val de Bonnal moet je gemakkelijk twee bomen op je kampeerplaats kunnen vinden om er het beste van te maken. En zo niet, dan kunt u kiezen voor de opblaasbare hangmat, die u alleen maar moeiteloos hoeft te schudden om hem met lucht te vullen!

6) Een slot

Dit is een must! Vergeet niet een goed hangslot mee te nemen, om het huis "op slot" te doen als je weggaat.

7) Een muggenafweermiddel

Op vakantie kunnen herhaalde muggenaanvallen uw nachten en zelfs uw dagen snel bederven. Om dit te verhelpen kunt u een muggenafweermiddel, een speciaal ontworpen lamp, een citronellakaars of gewoon een muskietennet meenemen.

8) Een lichte handdoek

Belast jezelf niet met dikke handdoeken die uren nodig hebben om te drogen. Er gaat niets boven een microvezeldoek van Decathlon; of als u liever een klein souvenir uit het Val de Bonnal meeneemt, trakteer uzelf dan op een honingraat fouta in de supermarkt! De kleuren zijn geweldig en ze zijn eco-verantwoord :-)

9) Oordopjes en nachtmasker  

Ook al is het tussen 22.00 en 7.00 uur op het Val de Bonnal doodstil, toch is het mogelijk dat uw slaap wordt verstoord door het getoeter van een uil of het maanlicht. Om rustig te slapen, vergeet je masker en oordopjes niet!

10) Een Europese stekker

Al onze staanplaatsen met elektriciteit zijn aangepast voor de P17 Europese stekker. U kunt het gemakkelijk krijgen in een supermarkt of in een doe-het-zelfzaak. Vergeet het niet!

Volg ons op social media

Site mapWettelijke bepalingenCookies
Copyright © Camping du Val de Bonnal • All rights reserved